torstai 21. maaliskuuta 2013

McDoTracing

Mäkkiruokaa oli tehnyt mieli koko päivän. Niimpä ehdotin miehelleni, että tekisimme moisia itse.
Kaupasta ostettiin "pilipali" hamppareita, ranskalaisia, valkosipulimajoneesi, sipulipussi, cheddaria ja tomaattipuretta. Näistä piti siis väsätä illaksi "mäkkisafkat".






Ja eikun ruuan tekoon:

Rypsiöljyä kattilaan ja hella kutoselle.
Pieni-huono-kuollut pannuni kelpasi
pihvien ja sämpylöiden lämmittämiseen.
Yksinäinen erakkoranskis öljyssä. Ja loput tuli perässä, kun oli aika.
Lämmitin sämpylöitä ensimmäisenä pannulla.
Lisäsin kanteen tomaattipureen ja juuston pohjan päälle.
Kuumensin pihvin ja lisäsin juuston päälle.
 pihvin ja lisäsin
Sitten vuorossa olisi sipulikuutiot (tietenkin sulatettuna, ei jäisinä)
Keksin myös käyttää eilistä salaattia purilaisissa.
Iltapala on nyt valmis. Hamppari kasaan ja lautaselle, ranskalaiset suolauksen jälkeen mukaan.
Tällainen iltapala.
Iltapalan jälkeen väsynyt mieheni kiitti ruuasta, antoi pusun ja lösähti sohvalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti