Kaupasta ostettiin "pilipali" hamppareita, ranskalaisia, valkosipulimajoneesi, sipulipussi, cheddaria ja tomaattipuretta. Näistä piti siis väsätä illaksi "mäkkisafkat".
Ja eikun ruuan tekoon:
Rypsiöljyä kattilaan ja hella kutoselle. |
Pieni-huono-kuollut pannuni kelpasi pihvien ja sämpylöiden lämmittämiseen. |
Yksinäinen erakkoranskis öljyssä. Ja loput tuli perässä, kun oli aika. |
Lämmitin sämpylöitä ensimmäisenä pannulla. |
Lisäsin kanteen tomaattipureen ja juuston pohjan päälle. Kuumensin pihvin ja lisäsin juuston päälle. | pihvin ja lisäsin |
Sitten vuorossa olisi sipulikuutiot (tietenkin sulatettuna, ei jäisinä) |
Keksin myös käyttää eilistä salaattia purilaisissa. Iltapala on nyt valmis. Hamppari kasaan ja lautaselle, ranskalaiset suolauksen jälkeen mukaan. |
Tällainen iltapala. |
Iltapalan jälkeen väsynyt mieheni kiitti ruuasta, antoi pusun ja lösähti sohvalle |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti